Τρίτη 29 Απριλίου 2008

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών για την μελέτη, αναμόρφωση και συμπλήρωση των πινάκων Μοναδικών Συντελεστών Καθαρού Κέρδους (Μ.Σ.Κ.Κ.) των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιχειρήσεων.
Εκ μέρους της Τάξης των Ασφαλιστικών Πρακτόρων θα συμμετάσχει ως μέλος, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΠ, κ. Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, με την συμμετοχή του οποίου ελπίζουμε στην άμεση λύση του προβλήματος που αφορά την μείωση του Μοναδικού Συντελεστή μας.

Πιστεύουμε οτι θα τακτοποιηθεί μία αδικία που έγινε σε βάρος της τάξης των ασφαλιστικών πρακτόρων, όπου ο Μ.Σ.Κ.Κ. απο 26% ανέβηκε στο 40% . Ενώ των μεσιτών ασφαλίσεων από 60% κατέβηκε στο 30% .
Τι να κανουμε όμως ο εκπρόσωπος των όλων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην προηγούμενη επιτροπή , αν δεν κάνω λάθος ήταν ο Λάμπρος Κόκκινος , μεσίτης ασφαλίσεων και τέως πρόεδρος του ΣΕΜΑ, τέως διευθύνων σύμβουλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, ευλόγησε τα γένια του .
Οι άλλες κατηγορίες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητων να πάνε να πνιχτούν.
Ο οποίος Λάμπρος Κόκκινος αν δεν με απατά η μνήμη μου , κάτι έγινε στο ΣΕΜΑ και δεν είναι πλέον πρόεδρος.

Αγαπητέ ΤΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΕ ,

πρόεδρε της ΠΟΑΠ

Στην επιτροπή που συμμετέχεις , φρόντισε όσο μπορείς , ο Μ.Σ.Κ.Κ. για τους ασφαλιστικούς πράκτορες να γίνει ξανά 26% και αν είναι δυνατόν γιατί όχι και για τους ασφαλιστικούς συμβούλους και μεσίτες ασφαλίσεων να γίνει 26%

Δεν υπάρχουν σχόλια: