Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Έτοιμη να πουλήσει την ΑΤΕ Ασφαλιστική, η ΑΤΕbank

Πιο κοντά από πότε προς πώληση ,βρίσκεται η ΑΤΕ Ασφαλιστική ,αφού το ενδεχόμενο αυτό δεν αποκλείστηκε από τον πρόεδρο του Ομίλου, ο οποίος «κρύβει» προς τον παρόν τον τρόπο που θα επιλέξει να γίνει η πώληση , καθ ότι η ασφαλιστική είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Μάλιστα ως ένας από τους μνηστήρες για την εξαγορά της φέρεται, σύμφωνα με φήμες και πληροφορίες της αγοράς , να είναι ο γαλλικός όμιλος GROUPAMA που έχει εξαγοράσει και την Φοίνιξ Μετρολάιφ Εμπορική
Ωστόσο σύμφωνα με τον πρόεδρο του ομίλου κ. Δημήτρη Μηλιάκο και τα όσα είπε σε εκδήλωση του προσωπικού της εταιρίας , «θα διεκδικήσει το ρόλο της στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης με το σημερινό ιδιοκτησιακό καθεστώς, ώστε να αποδείξει ότι μια κρατική εταιρεία μπορεί να είναι και κερδοφόρα και ανταγωνιστική.»
Επίσης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΤΕΑσφαλιστική, κ. Γιάννης Παυλίδης, δήλωσε ότι το 2007 η εταιρεία πέτυχε τους στόχους της και ότι το 2008 θα είναι μια κρίσιμη χρονιά, καθότι καλείται να συνεχίσει την ανοδική της πορεία βελτιώνοντας περαιτέρω τα μεγέθη της.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Ο Διευθυνων Σύμβουλος Γιάννης Παυλίδης , απο τις ασφαλιστικές εταιρείες που πέρασε ΜΑΓΔΜΒΟΥΡΓΕΡ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ NORDSTERN COLONIA HELLAS εξαγοράσθηκαν.

Μήπως ο κύριος Γιάννης Παυλίδης είναι μέλος κάποιου διεθνούς οργανισμού που αναλαμβάνει την εξυγίανση ασφαλιστικών εταιρειών και μετά πωλούνται απο τους μετόχους.

Ειναι γνωστό οτι ο κύριος Γιάννης Παυλίδης είναι άριστος γνώστης του αντικειμένου και αν εξαγορασθεί η ΑΤΕΑσφαλιστική, τότε στην άλλη ασφαλιστική εταιρεία που θα πηγαίνει σίγουρα οι μέτοχοι θα την πωλήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: