Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

ALICO AIG Life : Δυναμική ανάπτυξη σε διεθνές και Ελληνικό επίπεδο

Παρασκεύη, 28 Μαρτίου 2008 9:54:07 AM
Την εξαιρετική πορεία της ALICO AIG Life όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο, υπογράμμισε ο κ. Α. Βασιλείου, Vice President American International Group σε εκδήλωση της εταιρίας για την βράβευση των συνεργατών της. Επίσης επισήμανε την κορυφαία θέση που κατέχει, με βάση τα αποτελέσματα που έχει επιτύχει, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της ALICO AIG Life, η έδρα της οποίας βρίσκεται στην Αθήνα.
Ειδικότερα σε μια λαμπρή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η τελετή Απονομής Βραβείων στους συνεργάτες του Παραγωγικού Συστήματος της ALICO AIG Life οι οποίοι διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε. Συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 1000 Συνεργάτες της Εταιρίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας, καθώς και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, προκειμένου να τιμήσουν και να συγχαρούν τους βραβευόμενους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο κ. Α. Βασιλείου, Vice President American International Group, Director and Executive Vice President, ALICO, ο κ. Σ. Ταγκόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ALICO AIG Life Ελλάδος, καθώς και όλα τα στελέχη και το προσωπικό της Εταιρίας.
Με την ενεργό συμμετοχή τους οι άνθρωποι της ALICO AIG Life εξέφρασαν την προσήλωσή τους στις αρχές και τις αξίες που αναδεικνύει διαχρονικά η Εταιρία. Τα μηνύματα της ηγεσίας κατέγραψαν την ξεχωριστή αναπτυξιακή δυναμική της ALICO AIG Life, αλλά και την αισιοδοξία με την οποία προσβλέπουν στην πορεία της για τα χρόνια που έρχονται. Δόθηκε έτσι το στίγμα της νέας παραγωγικής χρονιάς που αναμένεται να είναι και πάλι μεστή σε δράση και αποτελέσματα, αντάξια της θέσης που κατέχει η Εταιρία στην ασφαλιστική αγορά.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Α. Βασιλείου εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την πορεία της ALICO AIG Life και τους ανθρώπους της. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην ποιότητα και τον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρίας, με την προτροπή όλοι οι συνεργάτες να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση το έργο τους.
Ακόμη, ο κ. Α. Βασιλείου τόνισε μεταξύ άλλων ότι αποτελεί μεγάλη αναγνώριση, αλλά και τεράστια ευθύνη η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την ALICO AIG Life οι εκατοντάδες χιλιάδες Ασφαλισμένοι της, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι και το 2008 η αξιοπιστία και η παραγωγικότητα των Συνεργατών θα δικαιώσει τις προσδοκίες όλων.. Τέλος, ο κ. Α. Βασιλείου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εξαιρετική πορεία της Εταιρίας και σε διεθνές επίπεδο, ενώ υπογράμμισε την κορυφαία θέση που κατέχει, με βάση τα αποτελέσματα που έχει επιτύχει, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της ALICO AIG Life, η έδρα της οποίας βρίσκεται στην Αθήνα.
Στο μήνυμά του ο κ. Σ. Ταγκόπουλος αναφέρει : “Στην ALICO AIG Life είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για την ποιότητα και την αξιοπιστία του Δικτύου μας. Με την υπευθυνότητα που το διακρίνει, το ταλέντο, τις γνώσεις και την πείρα του, είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας… Η Εταιρία στα 44 χρόνια λειτουργίας της στη χώρα μας έχει αναδείξει πραγματικά κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους και Συντονιστές Ομάδων και Γραφείων Πωλήσεων, στελέχη που έχουν συμβάλει αποτελεσματικά στην αναπτυξιακή πορεία της ALICO AIG Life και είναι πολύτιμα για την ασφαλιστική αγορά. Η παράδοση αυτή συνεχίζεται.
Αξιοποιώντας τα μοναδικά πλεονεκτήματα που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, η νέα γενιά των Κορυφαίων έρχεται στο προσκήνιο και είμαι βέβαιος ότι θα αναδείξει με την ίδια επιτυχία τις κοινωνικά πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Επενδύουμε στους νέους ανθρώπους που ταυτίζονται με τις αρχές και τα οράματά μας και με αίσθημα ευθύνης στηρίζουμε κάθε τους βήμα και ανοίγουμε το δρόμο για την καταξίωση και την ευημερία τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: